Bedrijfspand

Tegenwoordig lijkt het bijna wel het nieuwe ondernemen te zijn: mobiel ondernemen. Dat houdt in dat je geen vaste plek meer hebt, geen kantoor meer, maar gewoon overal ‘on the road’. En dat kan natuurlijk ook nu we allemaal altijd en overal mobiel bereikbaar zijn. Niet alleen telefonisch, maar ook via het internet. Maar toch zijn er genoeg momenten te benoemen waarop je denkt: ja, ik heb wel een bedrijfspand nodig.

Bedrijfspand huren

Als je bedrijf veel te snel groeit bijvoorbeeld, als het heel goed gaat met je bedrijf of als je een winkel wilt openen waarbij gewoon een bepaalde opslagruimte nodig is. Ook al ga jij je met je winkel online focussen. Gelukkig staan er in Nederland genoeg bedrijfspanden vrij. En wij kunnen ons voorstellen: het kopen van een bedrijfspand is direct een enorme uitgave en daarmee neem je meteen een hoop risico.

Gelukkig zijn er ook andere oplossingen en manieren. Wat dacht je van het huren van een bedrijfspand? Je hebt geen last van de hoge kosten of van de kosten van het afsluiten van een hypotheek bij de bank. Maar welke voorwaarden komen er om de hoek kijken bij het huren van een bedrijfspand? Wat dacht je van een opzegtermijn, vaak is dat minimaal een maand en soms wel drie maanden opzegtermijn. Maar ook het aantal maanden dat je het bedrijfspand moet huren, wordt steeds meer.

Bijvoorbeeld in ieder geval zes maanden of zelfs een jaar dat je een bedrijfspand moet huren. Het is goed om deze regels scherp in de gaten te houden, dat je niet denkt dat je dadelijk na twee maanden je bedrijfspand weer kunt verlaten, als je net een contract hebt getekend voor een bedrijfspand voor een periode van een jaar. Via deze website kun je in ieder geval verschillende bedrijfspanden vinden die te huur staan in verschillende streken en gebieden in Nederland. Bekijk vooral het bedrijfspand dat het beste bij jou past en dat het beste binnen je budget past. En wie weet heb je dan wel snel via deze website een bedrijfspand.

Bedrijfspand kopen

Ben jij klaar voor dé echte stap in jouw onderneming? Misschien durfde je die stap eerst nog niet te nemen: het kopen van een bedrijfspand. We begrijpen dat heel goed. In deze periode van ondernemen wordt ondernemen ook steeds lastiger. De wereld is mobieler geworden en iedereen is tegenwoordig voor alles bereikbaar via telefonie en internet natuurlijk. Maar waarom dan toch kiezen voor een vaste plek, voor een bedrijfspand? Wij vertellen je er graag meer over.

Wij begrijpen die keuze namelijk goed. Misschien hebben vrienden van je het wel tegen je gezegd: joh, kun je niet beter een bedrijfspand huren of een andere oplossing vinden? Maar uiteindelijk is het kopen van een bedrijfspand een goede keuze. Je kunt ervoor zorgen dat het pand van jou wordt en dat je daarnaast een goede basis kunt ontwikkelen voor jouw onderneming. Vanuit die basis kun jij je verder ontwikkelen met de andere werknemers binnen je bedrijf.

Locatie en prijs

En waar is het nu een goede plek om een bedrijfspand te kopen? In Nederland staan er veel industrie terreinen leeg waar ook veel mogelijkheden zijn voor een bedrijfspand en veel bouwbedrijven haken hier dan ook op in om aan kleinere bedrijven een bedrijfspand te verkopen. Heb jij al interesse in zo’n bedrijfspand? En weet je ook al waar je een bedrijfspand zou willen kopen? Hoe meer in de randstad, of in een centrum van een stad, hoe duurder dat ook weer zou zijn natuurlijk.

Al heb je dan wel een veel centralere plek om je onderneming te starten. En kopen hoeft niet enorm veel of heel duur te zijn. Als je een goede hypotheek kunt afsluiten bij de bank en de maandelijkse kosten laag zijn, dan is het helemaal niet zo’n gek idee om te kiezen voor het kopen van een bedrijfspand. Via deze website kun je op zoek gaan naar het kopen van een bedrijfspand, zodat je binnenkort al een bedrijfspand hebt, dan kun je verder met jouw onderneming.